Blokfluitgroep

De blokfluitgroep van Muziekvereniging Meierijstad bestaat uit beginnende muzikanten. Dit zijn vaak muzikanten die nog geen keuze hebben gemaakt voor een ander instrument of voor wie een instrument nog te groot is. De leden van de blokfluitgroep leren de basis van muziek maken en worden aan het einde van de cursus begeleid in de keuze van een volgend instrument.

De lessen van de blokfluitgroep zijn in eigen beheer van de muziekvereniging en worden geleid door Lian van Nostrum, spelend lid van de muziekvereniging.

Bij de start van Muziekvereniging Meierijstad wordt een nieuwe blokfluitgroep gevormd. De locatie en het moment van de repetitie wordt t.z.t. afgesproken met de leerlingen en hun ouders.