Rabo ClubSupport: Stemt u ook op ons?

Stemt u ook op ons?

Net als andere jaren stelt de Rabobank een deel van hun winst beschikbaar aan lokale verenigingen, de actie Rabo ClubSupport.

Onze vereniging heeft zich opgegeven en hoopt natuurlijk op veel stemmen! Wij doen mee bij de Rabobank Hart van de Meierij op naam van Muziekvereniging Meierijstad en Harmonie St. Antonius (Vrienden van). Bij de Rabobank Uden Veghel doen we ook mee op naam van Muziekvereniging Meierijstad.

Alle leden van de Rabobank krijgen 5 stemmen die ze op lokale verenigingen kunnen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen op 1 vereniging uitgebracht kunnen worden. De stemperiode is 5 tot en met 25 oktober. Vervolgens wordt in November de opbrengst bekend gemaakt.

Dit jaar kun je via de Rabo App of via Rabo Internetbankieren stemmen op jouw favoriete club (dat zijn wij natuurlijk ). Je ontvangt dit jaar geen stemcode per e-mail of post van de Rabobank. Stemmen kan gemakkelijk onder de knop ‘Zelf regelen’ in de app of via internetbankieren.

Wij stellen uw steun heel erg op prijs!